Blogg

Bryllupspakker 2019| Plankebyen Fotostudio

Bryllupspakker 2019| Plankebyen Fotostudio


Det å få være med å feire kjærligheten, de gode opplevelsene og begivenhetene i menneskers liv, som jo er det min jobb stort sett består av, er jo helt fantastisk!
Å få fange de små og store øyeblikkene for alltid på skjerm eller papir er jo magisk, og jeg elsker å kunne få hjelpe dere med dette.
Om det skulle være nyfødte som har kommet til verden, familier som har samlet alle for å foreviges eller om det er to mennesker som elsker hverandre og vil levet resten av livet sammen. <3

Det er mye å tenke på i forkant av et bryllup, og en kan bli overveldet av alle valgene en skal ta, og hvem man skal velge til å hjelpe seg i de forskjellige kategoriene.
Når dere skal velge en bryllupsfotograf, er det lurt å velge en dere liker bildene til, se gjerne hva denne fotografen har av tidligere bilder. Og det skal være en dere har god kjemi med, som dere kan slappe av sammen med, det blir det best bilder av!
Det kan også være lurt om dere kjenner noen som har vært hos denne fotografen før, evt se på de sosiale mediene/sidene til fotografen for å se hva andre skriver, for å se om h*n har god omtale.
Det er viktig at dere kan være trygge på at dere er i de beste hender, og at dere skal få en mindre ting å tenke på.

Jeg tar gjerne en prat med dere i forkant av booking, om dere ønsker dette. Jeg pleier også å ha en planleggingstime i forkant av bryllupet, for å ta en prat/bli kjent, avtale de siste detaljer til den store dagen osv.
Vi kan også ta en kjærestefotografering før selve bryllupet, bilder dere da kan bruke til for eksempel invitasjoner ol, og hvor dere får prøve dere litt foran kamera og blitt litt kjent med meg.
Ved booking av en av pakkene under, er det kun 2000,- for en slik fotografering, enten på studio eller ute i nærheten, inkludert 5 digitale filer, i store størrelser/ferdig justert. (verdi fra 3750,-)


For mer info rundt selve bryllupsfotograferingen, under vielse eller heldagsfoto, bildevisninger og planleggingstimer, les her.

Om dere ønsker å benytte dere av en av de ferdige bryllupspakkene jeg har, vil dere spare litt på dette.
Om dere ikke finner en pakke som passer, kan dere lage en egen og følge den generelle prislisten. Spør meg isåfall om dette.

MINE BRYLLUPSPAKKER I 2019:
Alle pakkene inneholder en planleggingstime i forkant, samt en bildevisning i etterkant (på storskjerm/studio eller via nett).

PAKKE 1- MINI:
•Fotografering av brudepar i 1,5-2 timer
•10 digitale filer
•Saga album I 20×20, med opp til 30 bilder. (Se her for eksempler.)
•Forstørrelse i 30×30 med ramme i prisgruppe 2.

PRIS 11900,-
(Verdi 14205,- Sparer 2305,-)

Ekstra rabatter ved bestilling av denne pakken (må bestilles senest på første bildevisning):
-30 stk enkle takkekort 700,- (verdi 780,-)
-fotografering under vielse 1200,- (verdi 1500,-)
-20% på forstørrelser over 20×25

PAKKE 2- MEDIUM:
•Fotografering under vielse, og av brudeparet i etterkant, tilsammen ca 3 timer
•50 digitale filer
•Saga album I 20×20, med opp til 50 bilder. (Se her for eksempler.)
•Forstørrelse i 40×40 med ramme i prisgruppe 4.

PRIS 14900,-
(Verdi 17400,- Sparer 2500,-)

Ekstra rabatter ved bestilling av denne pakken (må bestilles senest på første bildevisning):
-40 stk doble/eksklusive takkekort 1550,- (verdi 1680,-)
-40stk enkle takkekort 950,- (verdi 1040,-)
-50 stk ekstra filer 4000,- (verdi 7100,-)
-utvidelse av albummet til isteden 50 sider/opp til 100 bilder, ekstra 1500,- (verdi 2300,-)

PAKKE 3- STOR
•Fotografering under vielse, og av brudeparet i etterkant, tilsammen ca 3 timer.
•50 digitale filer
•Studio Album, 26×33 med duo omslag, opp til 50 bilder. (Se eksempel her.)
•Touchserie, 3 laminerte bilder i 30×30 montert på treplater.
•2 stk forstørrelser i 20×25 med enkle rammer i sort eller hvitt.

PRIS 27900,-
(Verdi 30080,- Sparer 3180,-)

Ekstra rabatter ved bestilling av denne pakken (må bestilles senest på første bildevisning):
-40 stk doble/eksklusive takkekort 1550,- (verdi 1680,-)
-40stk enkle takkekort 950,- (verdi 1040,-)
-Saga album i 20×20/10 bilder 2950,- (verdi 3800,-)

PAKKE 4- DIGITAL
Alle pakkene under inneholder en forstørrelse i 30×30 med enkel ramme (verdi 1385,-).

•Fotografering 3,5 timer, inkludert 50 digitale filer
PRIS 12000,- (verdi 14600,-)
For 50 ekstra filer, koster det 3000,- ekstra.

•Fotografering 6,5 timer, inkludert 100 digitale filer
PRIS 16500,- (verdi 23000,-)
For 100 ekstra filer, koster det 5000,- ekstra.

•Fotografering 12 timer, inkludert 200 digitale filer
PRIS 25500,- (verdi 34000,-)
For 100 ekstra filer, koster det 4000,- ekstra.

Ekstra rabatter ved bestilling av en digital pakke (må bestilles senest på første bildevisning):
-15% på alle album.
-20% på Saga album i str 20×20/20×25. (Se eksempler her.)

Litt generell info rundt pakkene:

Fotograferingen
Der hvor jeg er med på vielser, forberedelser eller fest, dokumenterer jeg det som skjer av store og små hendelser. Av brudepar og gjester. Her blir det ikke så mange oppstilte bilder hvor jeg ber folk se i kamera, men heller et sted hvor jeg fanger stemning og situasjoner.
På selve bryllupsfotograferingen eller de offisielle bryllupsbildene blir det en blanding av dette, samt at jeg stiller dere opp, lager situasjoner og legger til kreative innslag som skilt, vimpler, ballonger eller annet- om ønskelig.
Her legger jeg fokus på at dere skal få være forelsket og dere selv, få slappe av og le, og samtidig noe hvor vi viser hvordan dere var denne dagen.
Jeg passer på å variere mellom alt fra hele brudeparet til nære detaljer, med og uten forlovere/familie, og kanskje også noe av de gifte hver for seg.
Det er også mulig å komme med egne ønsker og utspill her.
Jeg har studio, så vi har det som backup om været virkelig skulle krangle med oss (selvom vi prøver så godt det går å få tatt utebilder, om ikke annet er ønskelig). Studio kan også brukes for de som heller vil ha dette.
Jeg har lang erfaring med bryllupsfoto, og der det dukker opp uforutsette hendelser eller været er vanskelig, finner jeg raskt nye løsninger.
Dere er i trygge hender med meg som fotograf.

De digitale filene
De digitale filene i pakkene over er store, høyoppløselige filer, klare for print. Disse er stort sett lettere redigert, med noen innimellom med litt ekstra justeringer/manipuleringer el.
Jeg redigerer på en kalibrert skjerm, slik at resultatet skal bli så optimalt mot print ol som mulig.
Disse kan dere komme til meg å få printet, laget album av osv. Jeg printer selv opp til ganske store forstørrelser på en topp kvalitetsprinter. Resten av produkter, rammer, lerret, større print og lingende bestiller jeg fra en veldig dyktig leverandør, som også leverer produkter til de fleste profesjonelle fotografene i Norge, ja, til mange i hele Norden.
Dere har også muligheten til å printe disse selv, men jeg kan kun garantere for kvalitet på print og produkter ferdig levert fra meg.
Derfor ønsker jeg heller ikke at dere redigerer/endrer på bildene selv, da det både endrer det ferdige uttrykket, samt at det er større sjanse for at bildene ikke bli bra når de blir printet osv. Om man ikke har en kalibrert skjerm, kan noe som ser fint ut på skjermen, bli noe helt annet på trykk.

Produkter
Som nevnt under digitale filer, printer jeg det meste her hos meg. Jeg har en topp kvalitetsprinter fra Epson, som kan kjøre ut bilder på rull, med smaleste bredde på 60 cm. Dette gir veldig mange muligheter, og jeg justerer da bilder og print mot hverandre, og kan endre med en gang om det skulle være noe jeg er misfornøyd med. Dette gjør at du som kunde blir tryggere på et kvalitetsprodukt til slutt.
Jeg har også da som nevnt en dyktig leverandør på print over størrelsen jeg leverer selv, samt album, takkekort, rammer, lerret osv.
De har utviklet seg jevnt og trutt med nye produkter og muligheter, har alltid vært kvalitetsbevisste og har alltid «siste nytt».
Så om du velger produktene jeg leverer, vil jeg kunne garantere kvalitet fra opptak til sluttprodukt.

Ønsker dere å se hele serier eller flere bilder enn et per bryllup, ta en titt her da vel!
Se flere bryllupsbilder i galleriet her på hjemmesiden.
Følg meg også gjerne på facebook og instagram.

Dette innlegget ble publisert i A-Info-bryllupsfotografering, Blogg. Legg permalenken i favoritter. Kommentér eller legg igjen en trackback: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Obligatoriske felter er markert med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og attributtene <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*