Blogg

Cake smash med mine egne små ettåringer

Cake smash med mine egne små ettåringer

Vi måtte jo en tur ned i studio i påsken for å fått tatt noen ettårsbilder av mine minste.
Jeg synes alltid det blir en litt artig serie rundt Cake Smash- bilder, og hadde lyst å få tatt noen slike bursdagsbilder av Anna og Vetle.
Vi prøvde sist, men jeg var aldri helt enig med meg selv hvordan jeg ville ha det, eller klar før de to små plutselig hadde fått i seg sine muffins! :-D

Så denne gangen var jeg litt bedre forberedt, og hadde laget en stor felles kake istedenfor muffins (samme glasur da). Men Vetle syntes det ble litt for stort og grisete tror jeg, og hylte når han fikk kake på foten og hånden. Hohoho….vet han kan synes ting er litt grisete, men hadde ikke sett denne komme! Veslemor koste seg veldig, men pirket litt hun også! Så jeg skulle nok fortsatt med muffins.
Det hjalp med skjeer en liten stund og fikk noen fin, glade bilder, men må likevel dele dette.

Tror det er første gang jeg har opplevd at noen av barna i studio ikke har blitt glad/opptatt/holdt ut litt lenger pga kake. Hihi…

Skal få delt en serie senere. Var også noen med storebroren også.
Barn er bare superkule og helt uforutsigbare, noe som gjør det ekstra gøy å fotografere dem!
(selvom ho mor denne gang ble litt svett i hue med kake over hele seg etter å skulle trøste de små, for så og skulle ta bilder samtidig! Hihihi…selvom jeg hadde hjelp fra mormor, er det litt spesielt å være mamma og ta bilder av to skrive ettåringer samtidig)

Ønsker du Cake Smash bilder, så må dette avtales på forhånd, og du må medbringe egen kake. Dette tar vi da gjerne på slutten av en fotosession, slik at de kan grise litt.
Anbefaler isåfall kake/muffins med glasur eller marsipan el som er litt dekorativ/farger.
Og husk skift til etterpå.

 

image

Dette innlegget ble publisert i Blogg og merket , , , , , , , , , , , . Legg permalenken i favoritter. Kommentér eller legg igjen en trackback: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Obligatoriske felter er markert med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og attributtene <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*