Om Plankebyen Fotostudio

Heisann, så hyggelig at du tar turen innom hjemmesiden min.
Jeg heter Mariann Bekkevold Lyby, og eier/driver Plankebyen Fotostudio AS.
Jeg er trebarnsmamma med en på ni år, og tvillinger på fire år.
Jeg har jobbet som fotograf siden 2003, men Plankebyen Fotostudio ble startet i 2012, og her har jeg vært siden.

Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, siden jeg var ganske liten. Mine nærmeste har måttet stille opp som modeller og forsøkskaniner på mange morsomme og rare prosjekter opp igjennom. Det jeg merket mer og mer etterhvert som jeg tok bilder, og etterhvert utdannet meg, var at det var mennesker jeg trivdes best med å fotografere.
Og det er nå dette som er hovedvekten av jobbene jeg gjør.
Jeg har alltid elsket barn, noe som ikke har endret seg etter at jeg fikk egne. Heller tvert imot, nå har jeg også mer erfaring og forståelse, og en annen måte å se de små på enn før.

Jeg elsker å fotografere nyfødte, små nurk, som sover og krøller seg sammen. Og små babyer med tannløse, sjarmerende smil og store øyne. Også ettåringer med sin nysgjerrighet på verden, høyt aktivitetsnivå og en begynnende egenvilje. Jeg synes i grunn hver alder har sin sjarm, og synes det er ille gøy å kunne treffe nye små og store, og fange noe av personligheten for evig tid, som dere kan ha på veggen eller i album ol, til glede for flere generasjoner.

Barn i alle aldre, hele familien, kanskje til og med fra bestemor til barnebarn, konfirmanter, brudepar- alle er velkomne hit, og jeg vil gjøre mitt beste for å oppfylle deres ønsker og forventninger.
Jeg liker avslappede bilder, hvor dere kan få være dere selv. Gjerne med de små i bevegelse. Hvor ofte eller lenge sitter en ettåring rolig for eksempel? Jeg vil heller la de få leke, være seg selv og få bevege seg, og heller fange de underveis, enn å tvinge de til å sitte stille. Vi gjør gjerne litt begge deler, men i barnas tempo. Hvor oppstæsjede eller rene bildene skal være, kan dere være med (om ønskelig) å bestemme i forkant eller underveis.

Hos meg kommer dere til en fotografering først, deretter har vi en bildevisning på studio, hvor dere får se bildene i stort via en storskjerm. Dere får også her se hva som finnes av produkter og muligheter og jeg hjelper dere med å finne det som passer best ifh til deres ønsker.
Dere kan velge alt fra digitale pakker (bilder på minnepenn), fotoprint til veggen med eller uten rammer, takkekort og album, til lerret, montasjer og touchplater.
Dere kan evt ta bildevisningen via nett om det ikke skulle passe å komme tilbake, men da er de ikke like lett å få vist frem produkter osv.

Jeg tar også kommersielle oppdrag som fotografering av arkitektur, kles-/motefoto, firmaportretter, produktfoto mm.

Ta kontakt for priser, spørsmål eller for å booke en time.
Håper jeg vil høre fra deg!

Jeg finnes også på facebook og instagram.

Info rundt nyfødtfotografering finner du her.
Info rundt bryllupsfotografering finner du her.
Info rundt barnefotografering finner du her.
Info rundt ettårsfoto generelt finner du her, og mer info rundt cakesmash på ettårsfotograferingen finner du her.

infoside-hjemmeside-plankebyenfotostudio-fredrikstad-hydrogenfabrikken01

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Obligatoriske felter er markert med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og attributtene <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*