Blogg

Utefotografering

Utefotografering

Før påske tok jeg med meg barna i skogen for en liten fotoseanse. Det er så hyggelig å ha noen bilder ute også, hvor barna får leke, være nysgjerrige på det rundt, hvor de kan utforske og herje litt rundt i naturlige omgivelser.
Jeg elsker å fotografere i studio, hvor jeg har kontroll på lys og omgivelser, med rene bakgrunner eller artige oppsett, og hvor ungene kommer i fokus. Her kan jeg bygge opp hele bildet fra bunnen av.
Men jammen er det flott ute også, hvor settingen blir mer naturlig, hvor jeg bruker det naturlige dagslyset og får frem andre type stemninger.
Jeg elsker i grunnen begge deler, og har nå lyst til å ta flere utebilder også, noe jeg ikke gjør like ofte. Spesielt nå som det er så mye fine farger, fint vårlys, og det blomstrer og gror.
Ønsker dere bilder av deres baby, barn, søsken eller hele familien utendørs?

Mail: plankebyenfotostudio@gmail.com (lettest å nå meg på)
Tlf: 95994981
Eller nå meg på Facebook og Instagram

Hva med å få noe lignende serien under inn i ett album for eksempel? Det er virkelig et minne for livet!
Jeg selger både album, forstørrelser, touch og lerret, samt store og små montasjer, for å nevne noe. Om ikke noe av dette passer dere, selger jeg også filene digitalt. Evt begge deler, for de som vil ha dette.
Dette kan dere selv velge på en bildevisning jeg holder i etterkant på studio, eller via nett.

Dette innlegget ble publisert i 1-Info-Utefotografering, Blogg. Legg permalenken i favoritter. Kommentér eller legg igjen en trackback: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Obligatoriske felter er markert med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og attributtene <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*